top of page

ARRANGEMENTEN

Laten we er een onvergetelijk feest van maken op Mega Oktoberfest Emmen op 12 oktober!


Dompel jezelf onder in de bruisende sfeer van ons Oktoberfest en beleef een avond vol vreugde, lekker eten en geweldige muziek!

Het belooft een spectaculaire avond te worden, en we willen dat jij en je groep daar deel van uitmaken.


 

Met onze bedrijfs- en groepsarrangementen wordt het gemakkelijker dan ooit om samen met je collega's, vrienden of familie te genieten van dit grandioze evenement. Hier is een glimp van wat je te wachten staat:
 

- Een adembenemende ambiance doordrenkt van Duitse cultuur, compleet met traditionele muziek, decoraties en prachtige klederdracht.
- Een gastronomisch avontuur met een overvloed aan heerlijke Duitse lekkernijen, waaronder knapperige pretzels, smaakvolle bratwurst en meer.
- Een scala aan verfrissende drankjes, van authentiek Duits bier tot verrukkelijke wijnen en verfrissende frisdranken.
- Liveoptredens van getalenteerde artiesten en bands die de dansvloer laten schudden met hun opzwepende deuntjes.

- Een feestelijke sfeer waarin je samen met je groep kunt genieten van het beste wat het Oktoberfest te bieden heeft, zonder verplichte spelletjes.

 

Grijp deze kans om deel uit te maken van een van de meest opwindende evenementen van het jaar. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze exclusieve bedrijfs- en groepsarrangementen voor Mega Oktoberfest Emmen op 12 oktober.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en bereid je voor op een avond vol plezier, vriendschap en eindeloze herinneringen! Prost! 🍻

bottom of page