CORONA (COVID-19)

Nieuws

Liebe Oktoberfest Freunde, (9-7-2020)
 
Het is zover, na een overleg met de gemeente Emmen werd voor ons snel duidelijk dat er, na zo`n prachtige eerste editie, dit jaar geen tweede editie mogelijk is. Voor de gemeente Emmen en de veiligheidsregio Drenthe is er een te groot risico op het verspreiden van Corona.

We willen een veilig feest voor jou organiseren en kunnen daarin geen onnodige gezondheidsrisico`s nemen.

Hoewel we er enorm veel zin in hadden, hebben we gelukkig voor volgend jaar al heel veel kunnen regelen. Zo nemen we de volledige line up mee, staan alle grote investeringen voor een nog fijner Oktoberfest nog steeds gewoon gepland en ben jij al verzekerd van een plekje!

Voor jou als (vroege)ticketkoper hadden we een aantal beloftes waarvan één voor ons van groot belang was, een nieuwe datum of de mogelijkheid het ticket te retourneren.

De nieuwe datum is bekend dat zal zijn: 18 september 2021
Het programma blijft gelijk, mocht je onverhoopt toch naar de tandarts moeten dan is het mogelijk om via ons, een terugbetaling aan te vragen.  Dit kan via info@oktoberfestmm.nl. (Dit kan tot 1 sept.)

Natuurlijk hopen we dat je je ticket bewaard voor volgend jaar, zodat jij zeker blijft van een plekje bij ons Oktoberfest aan de Grote Rietplas in Emmen!

Zijn er nog vragen?
Mail ons dan: info@oktoberfestmm.nl

Ik had het graag anders gezien en ik kan rustig stellen dat ik er kapot van ben om dit te schrijven!

Met vriendelijke groet,
Laurens Meijer
Organisator Oktoberfest Emmen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now