top of page
 • Oktoberfest Emmen
  Op 12 oktober 2024 kan er genoten worden van Oktoberfest Emmen. Het Oktoberfest is 18+ en is te vinden aan de Grote Rietplas in Emmen. Bierpullen bevatten statiegeld, hiervoor rekenen wij 2 muntjes, deze kunnen bij inlevering bij de bar ingewisseld worden voor muntjes of consumpties, wij geven geen geld terug. De munten zijn ook geldig in 2025!
 • Locatie
  Het Oktoberfest strijkt op neer bij de Grote Rietplas, in Emmen en omgeving ook wel bekend als het terrein waar Hello (voormalig Retropop) zal worden georganiseerd.
 • Parkeren
  Volg altijd de Oktoberfest Emmen route borden. Die leiden je naar de juiste parkeerplaatsen. Natuurlijk kun je dichtbij de feesttent parkeren met jouw auto of fiets! Voor fietsers is er vlak bij de ingang een speciale (fiets)parkeerplaats.Kom je met de taxi? Reserveer dan tijdig jouw vervoer, zodat je ook wanneer het Oktoberfest is afgelopen niet lang hoeft te wachten.
 • Kleding
  Zoals het hoort kom jij helemaal in Tiroler Dirndl of Lederhose aan bij Oktoberfest Emmen. Niet? Ohw.. we verplichten het natuurlijk niet, maar weet wel dat je dan juist op gaat vallen. Exclusief voor onze bezoekers hebben we een kledingdeal met oktoberfestwinkel.nl Dit Emmense bedrijf draagt jullie een warm hart toe of een koud biertje want met deze code profiteer je direct tijdens het bestellen! Vul de code in op de website bij het bestellen en profiteer direct. ​ Code: oktoberfestmm
 • Eten & Drinken
  Natuurlijk schenken we Duits bier Verschillende wijnen (wit/rood) (zoet/droog) Canei Verschillende mixdranken o.a. Beerenburg cola/sinas of Malibu cola etc. etc. BOB?! Natuurlijk hebben we alcoholvrij bier en frisdrank, geen zorgen. Eten: Patat, Bratwurst, Currywurst, Hamburger, Schweinehaxe, Halve kip Nieuw in 2022 zijn vegetarische menu`s! We breiden ons aanbod continu uit, er zal dus zeker meer verkrijgbaar zijn dan hier zichtbaar.
 • Tickets
  Tickets zijn alleen verkrijgbaar via deze website, koop geen tickets via andere kanalen, dit om teleurstelling aan de ingang te voorkomen. Ticket kwijt? Ga naar de volgende link en volg de instructies https://www.eventree.nl/tickets-kwijt Type tickets Frühe Vogel, kortingsticket aan de start van de verkoop. Regulier, normaal ticket voor in de tent. Späte Vogel, koop je kaartje op tijd, wees geen Späte Vogel, dit ticket is duurder. Tanzen op de banken, exclusief gereserveerde tafel met bediening. Zitplaats, gereserveerde zitplaats aan een tafel met bediening.
 • Garderobe
  Ja, er is een garderobe aanwezig, wij passen de hele dag en avond op jouw jas! Vol = vol!
 • Toegankelijkheid
  Oktoberfest Emmen is toegangelijk met een rolstoel, wij hebben een invalidentoilet en een opgang voor onze tent. We hebben geen speciale plaatsen beschikbaar.
 • Huisregels
  Huisregels kunt u hier vinden: https://www.oktoberfestmm.nl/huisregels Bij aanschaf van tickets en/of bezoek van ons festival gaat u akkoord met deze huisregels.
bottom of page